iPhone vs. android sokadik menet

by

in

android magic homescreenMegjelent a nexus one. Újabb ok az iPhone tulajoknakA bejegyzés létrejöttét handras bejegyzése ihlette., hogy biztosítsák a világot, hogy az ő telefonjaik a legjobbak. Amikor az iPhone felhasználók tömege egységesen kezdi mondani, hogy miért béna a nexus, akkor mosolygok. A mosolyom még szélesebb, amikor elkezdődik a mese az AppStore tökéletességéről, s a linuxos telefon lefitymálásával folytatódik. Android market. Tudjátok, az az online bolt, ahol fent van majd’ minden program, ami az AppStore-ban, meg azok, amik oda (még) nem jutottak be. Azt pedig csak csendben jegyzem meg, hogy a rengeteg google fejlesztés (navigáció, goggles) egyből elérhető androidon.

Amikor a sok gomb kevés gomb kérdéskör kerül elő, akkor csak azt javaslom a kedves iPhone tulajoknak, hogy minusz húsz fokban síeléskor próbálják meg tapicskolva felvenni a telefonjukat, amikor nekem van erre egy dedikált gombom (még a kesztyűmet se kell levenni). 🙂

Csúnya, nem csúnya kérdésen is filozofálhatunk. Nincs értelme. Szubjektív. Nekem tetszik, hogy azt látom a telefonomon, amit Ti is itt a bejegyzéshez csatolt képen.

És mindig azt mondom, nekem nagy könnyebbség, hogy én rendezem el az ikonjaimat, lehetőségem van – mint látható – widgeteket pakolni a homescreen-re, s nem egyszerre több programom is futhat.

Nexus One? Számomra nem pálya még. A magic tökéletesen megfelel. Szeretem, s tudja mindazt, amire egyelőre szükségem lehet.


Comments

8 responses to “iPhone vs. android sokadik menet”

 1. Hello én a szifon.com tulaja vagyok, volna kedved egy közös kávézásra pesten valahol? 🙂 Szívesen leülnék veled és az android-al.

 2. Zila Avatar
  Zila

  Iphone tulajkent szolok 🙂
  nekem tetszik a Nexus One, kivarok erosen es meglehet nem uj iphonet veszek, hanem egy nexust…

 3. Én, mint iPhone tulaj, nem lettem nedves a Nexus One-ról látott videóktól (míg anno az iPhone videóktól igen :D), ez persze nem jelent semmit. Addig, amíg nem fogom kézbe a Nexust, nem tudok róla véleményt formálni, mert nem tudom, milyen használni a mindennapokban. 🙂

 4. Szerintem már azért is jó, hogy kijött egy ilyen tudású okostelefon, hogy almáék se csak csücsüljenek a babérjaikon, hanem kapják csak össze magukat.
  Bármennyire szeretem a cég termékeit, azért elég pökhendi vállalat tud lenni.
  Amit én eddig láttam/olvastam a nexus one-ról, ez így magában nem fogja lenyomni az iphone-t, de mindenképpen nagyon jónak tűnik.

 5. duplabe Avatar
  duplabe

  Szerintem kár lesüllyedni az elvakult apple-buzik szintjére ilyen "az én faszom 2 centivel hosszabb" hangulatú bejegyzésekkel 🙂 Nem érdemes. Ne legyél az android plastik józsija és handrása 😀

  Nekem iphone tulajként nagyon tetszik a nexus one, meg az egész android platform, bár még egy készülék sem volt a kezemben, de mint fejlesztő is érdekesnek találom. Lehet pár hónap múlva meg is lépek egy cserét, ha nem kell nagyon ráfizetni, mert ez az egész appstore, jailbreak és itunes szarakodas kezd kikészíteni.

 6. Tschöppy Avatar
  Tschöppy

  Igazából én azt az egyet nem értem, hogy miért hasonlítják a telefont az iphone-hoz. Akkor hasonlítsunk egy Chevy-t a Ford T-Modellhez ? 🙂 Kicsit sántít, de hát értitek, mit akarok mondani.

 7. Értem persze, s én se szeretem az összahasonlítgatásokat, csak handras posztja után kedvem lett kiírni magamból a véleményemet. 🙂

 8. Egyébként – most nem rád gondolok – sosem értettem azokat, akik nyálfröcsögve mondogatják hogy a másik telefonja mennyire nem jó. Nyilván az ember vagy azért vesz x típusú telefont mert azt teheti meg, vagy azért mert neki az a legjobb.

  Én az iPhone mellett döntötem, de nem is megyek bele melyik-a-jobb vitákba, annyit szoktam csak mindig elmondani, amennyit tudok.

  Hogy például a Nokiák az utóbbi években milyen silányak lettek, azok legalábbis biztosan, amelyeket itthon meg a szlovákoknál raknak össze. Vagy hogy a Microsoft mennyire béna, hogy évek óta ott van a kezükben a lehetőség, és képtelenek kihasználni. Hasonlók.

  Egyébként a kesztyűvel felvevős dolog nagyon jogos, ez az egyetlen van, amit utálok az iPhone-ban, hogy télen a mínuszokban rettenetesen kényelmetlen.