iPod touch 1.1.4 + iPhone Apps

Ma újabb kört futottam, miután az 1.1.4 tökéletesen megy már. Úgy döntöttem kipróbálom a sok pénzért (nálunk legálisan nem beszerezhető) iPhone Appokat. Ehhez a jailbreakelt iPodon semmi mást nem kell tenni, csak felvenni az ispazo repot: repo.ispazio.net. Ezután pedig megkeresni az 1.1.4-hez tartozó iPhone Appokat, s telepíteni. It just works, vagy hogyis szokták mondani. 🙂

Azt már csak érdekesség képpen jegyzem meg, hogy a GoogleMaps 50 métert tévedett, amikor automatikusan meghatároztattam vele a tartozkodási helyemet. Kemény!

Published by kobak

apa, tanár, geek

24 replies on “iPod touch 1.1.4 + iPhone Apps”

 1. nekem egesz jol eltalalta a GMaps, hogy hol vagyok. ez mondjuk engem kicsit zavar, hogy milyen könnyen megmondjak, hogy eppen hol vagyok. :-/

 2. [quote comment=”46539″]nekem egesz jol eltalalta a GMaps, hogy hol vagyok. ez mondjuk engem kicsit zavar, hogy milyen könnyen megmondjak, hogy eppen hol vagyok. :-/[/quote]

  igen, picit bizar. Mondjuk a telefonod alapjan meg pontosabban meg lehet hatarozni a helyed. :-/

 3. Én is megcsináltam ezt, de mégis csak a Stocks jelenik meg, nem tudjátok mi lehet a probléma?

 4. Nekem semmi nem jelenik meg… mit tudok ilyenkor csinálni?

 5. [quote comment=”46568″]Nekem semmi nem jelenik meg… mit tudok ilyenkor csinálni?[/quote]

  Hozzáadtad a repositoryt? Ha megvan, akkor pedig meg kellene jelennie az ispazio app, meg egyéb kategóriáknak.

 6. Az nem tudom mi, de a terminalt nem engedi telepíteni…azt írja ki, hogy a letötés nem sikerült…

 7. [quote comment=”46579″]Az nem tudom mi, de a terminalt nem engedi telepíteni…azt írja ki, hogy a letötés nem sikerült…[/quote]

  Írj a kapcsolat oldalon vamai IM-et, s segítek.

 8. Nekem se jelent meg az istenért sem, úgyhogy mininova-ról leszedtem az a pár iPhone alkalmazást, a Touchra felraktam az OpenSSH-t, majd WinSCP-vel bejelentkeztem rá, és kézzel felmásoltam őket, igaz a Mail nem működik. De legalább végre van Notes meg Maps. 🙂

 9. [quote comment=”46664″]Rájöttem mi a gond A cím: repo.ispazio.net[/quote]

  javítottam. Bocsánat. Nekem se tűnt fel az elgépelés. Köszönöm. Felvettelek msn-en egyébként.

 10. igen tudom, csak az a baj, hogy rendes msnröl csak jövö hétvégén leszek, de majd próbálok elöbb feljönni

 11. nekem 1.1.4-es touch-csom van, eredeti, hétfőn lett véve amerikában, sw upgradelt (szóval még nem csináltam vele semmi hacket, vagy whatever). viszont a maps nekem nem tudja meghatározni hol vagyok. azt irja ki, hogy your location could not be determined. ez mitol van? lehet, hogy köze van ahhoz, hogy t-home miatt passziv vagyok mindenhol? kössz a választ előre is.

 12. @thingol: próbáld ki esetleg más helyen, más neten! Ha ott se megy, akkor ideje elgondolkodni, de addig lehet, hogy csak a router/t-home/stb. lefogja a dolgot.

 13. kössz a tippet, holnap bepróbálom haveromnál. Még egy kérdés. Mit kell tennem ahhoz, hogy felrakjak új appokat (+azokat hol találom?)? Egy link is szuper lenne. Előre is köszönöm szépen 🙂

 14. @thingol: a jailbreak felteszi az installert. Abban találsz egy csomó progit. Tedd fel a sources közül az összeset, ami ott van, s akkor meg majd nem győzől válogatni a sok dolog között.

 15. ziphonenal jailbreakeltem, de csak ilyen jelent meg, hogy zibris blog, semmi installer. wtf? lehet az a baj, hogy sw upgradeltem van, vagy az semmi komolyabbat nem jelent?

 16. Üdv.

  Kis segítség kéne, még ha írtak is már ilyesmit néhány helyen:
  iPod Touch 8Gb. iTunessal frissítve 1.1.4-re. ZiPhone 3.0-val törve.
  Minden rendben
  Installer elindít, ispazio repó hozzáad, elkezdi frissíteni…. lefagy.
  Újraindít, installer indít, jelzi hogy van új installer. Feltegyem? Mondom hát persze… Felteszi, kilépek mert kéri, installer újra elindít… lefagy.
  Szerintetek?

 17. Tovább… Szóval újraindít, repo hozzáad, frissít, most nem kértem hogy frissítse az installert (otthagyta a frissítés fülön az újat, ha kell később, 3.11-es verzió), így nem fagy.
  Namármost kellenének a plusz alap progik (map, weather, mail, stb…), akkor mit is kell pontosan?
  Install fül, Tweaks (1.1.4) mappa, abban van 9 darab csomag. Mik kellenek ebből hogy legyenek azok az appok a Touchon?

 18. Sziasztok srácok!

  Van egy 8GB-os Touchom. Letöltöttem a ZiPhone-t, és elkezdtem a törést, de azt írta, hogy ha sokáig nem történik semmi, akkor szakítsam meg. Na sokat vártam, és megszakítottam, de azóta csak kódok vannak a Touch-omon, és nem tudom használni. Tudnátok segíteni? Köszi előre is!

  Üdv: Bigmate

 19. Sziasztok!
  Van egy kis gondom… felraktam az touchomra a 2.0-ás rendszert viszont a törést már az 1.1.4-en el kellett volna kezdeni, és valamiért se restorenál se máshogy nem tudom vissza rakni az 1.1.4-et… nincs valakinek valami ötlete hogy tudnám vissza rakni?

Comments are closed.