kobak.org 2.0

Közben ezen is gondolkozom. Most, túl a fürdetésen, készülve az elalváshoz megosztom Veletek gondolataimat. Bevallom megfordult a fejemben, hogy hűtlen leszek a wordpresshez. Először a textpattern fele kacsintgattam, utána Farlion írása alapján megtekintettem, kipróbáltam a serendipityt is. Aztán azt hiszem megnézem még Richard Crowley új blogmotorját is, ami az eddiginek a pythonban újraírt változata.

A textpattern nagyon jó, de nehéz lenne átszokni. A serendipity nekem picit kaotikus. Így azt hiszem maradni fogok a wp-nél. B2evo, meg a többi lehetőség nagyon nem vonzott, így azokat ki se próbáltam.

Holnap pedig a skinekről, témákról lesz szó. Jó éjszakát!

By kobak

apa, tanár, geek

3 comments

  1. én anno ezt nagyon végigzongorásztam, és mivel kb. 1,5 hónap volt mire kiválasztottam valamit, ezért elhatároztam, hogy akkor már annál is maradok és nem nézelődöm tovább…:)

  2. k: én viszont szeretek játszogatni, megismerni új dolgokat. 🙂 Persze örülnék, ha lenne valami, amire azt mondhatnám, hogy tökéletes. Most erre törekszem.

    CDColt, mint k-nak is írtam, keresem az ideális, jól konfigurálható, megfelelően testreszabható témát. A mostanit szeretem, de van pár dolog, ami nem jó benne. Másrészről az egész blogot átteszem hamarosan egy másik szerverre, s ha már lesz php, mysql, minden extra frissítés, akkor már egy új bőr is ráfér! 🙂

Comments are closed.