kobak.org 2.0

by

in

Közben ezen is gondolkozom. Most, túl a fürdetésen, készülve az elalváshoz megosztom Veletek gondolataimat. Bevallom megfordult a fejemben, hogy hűtlen leszek a wordpresshez. Először a textpattern fele kacsintgattam, utána Farlion írása alapján megtekintettem, kipróbáltam a serendipityt is. Aztán azt hiszem megnézem még Richard Crowley új blogmotorját is, ami az eddiginek a pythonban újraírt változata.

A textpattern nagyon jó, de nehéz lenne átszokni. A serendipity nekem picit kaotikus. Így azt hiszem maradni fogok a wp-nél. B2evo, meg a többi lehetőség nagyon nem vonzott, így azokat ki se próbáltam.

Holnap pedig a skinekről, témákról lesz szó. Jó éjszakát!


Comments

3 responses to “kobak.org 2.0”

  1. én anno ezt nagyon végigzongorásztam, és mivel kb. 1,5 hónap volt mire kiválasztottam valamit, ezért elhatároztam, hogy akkor már annál is maradok és nem nézelődöm tovább…:)

  2. Miért szeretnél váltani?

  3. k: én viszont szeretek játszogatni, megismerni új dolgokat. 🙂 Persze örülnék, ha lenne valami, amire azt mondhatnám, hogy tökéletes. Most erre törekszem.

    CDColt, mint k-nak is írtam, keresem az ideális, jól konfigurálható, megfelelően testreszabható témát. A mostanit szeretem, de van pár dolog, ami nem jó benne. Másrészről az egész blogot átteszem hamarosan egy másik szerverre, s ha már lesz php, mysql, minden extra frissítés, akkor már egy új bőr is ráfér! 🙂