mandroid.hu

by

in

A minap, mielőtt megírtam a mi lesz már? bejegyzést a mandroidra, felmerült bennem, hogy van-e értelme ennek a szokásos négy kérdéses körnek.

És arra jutottam, hogy igen. Máskülönben nem folytatnám a dolgot. A mandroid célközönsége továbbra is a legalább egy picit geek vagyok társaság. Az olvasótábor sokszor vegyesebb, mert a felkerült emberek családja, esetleg barátai is néha-néha odatévednek az oldalra. Itt üdvözlöm drága feleségemet és édesanyámat, akik bizonyos időközönként megkérdezik, hogy mi is az, amit ide írtam.

Tehát az olvasók nem csak az adott emberrel ismerkedhetnek meg, hanem tanulhatnak is tőlük. Rengeteg ma is használt alkalmazásomat ismertem meg az eredeti The Setup oldalon barangolás közben.
A mandroidon most épp Kádár Tamástól tanultam, hogy a Moom egy remek alkalmazás, s hogy a PeCsában van bolhapiac.

A mandroid érdekes emberek gyüjteménye, érdekes eszközökkel és alkalmazásokkal. Szemezgessetek, válasszatok véletlen embert, vagy induljatok a főoldalról vissza a távoli múltba, s nézzétek meg ki mit használt pár évvel ezelőtt. Ha pedig keresel valakit, s nem találod az oldalon, akkor szólj neki vagy nekem, s reméljük sikerül rávenni, hogy megválaszolja a négy kérdést.


Comments

2 responses to “mandroid.hu”

  1. Én azt gondolom Balázs, hogy ezt annyiban kéne újragombolnod, hogy időről-időre végigmégy azokon is, akiket már kérdeztél, és frissíted, avagy akár újra közlöd az egyes embereket, ha van új dolog, mert a változás fontos. És az is, hogy ezek az interjúk ne készre faragott szobrok legyenek. Valamint abból az archívból, amid már van, valami randomizációval kellene kifaragnod a címlapot. Hogy ne csak az újak legyenek szem előtt. 🙂

    1. A random megvan, linkeltem is a bejegyzésben. Egyelőre úgy tűnik, lesznek még új emberek, így a címlapot nem cserélem le, hogy ők is meg a figyelmet.

      A régiek le portolása tervben van egy ideje…