mandroid.hu

A minap, mielőtt megírtam a mi lesz már? bejegyzést a mandroidra, felmerült bennem, hogy van-e értelme ennek a szokásos négy kérdéses körnek.

És arra jutottam, hogy igen. Máskülönben nem folytatnám a dolgot. A mandroid célközönsége továbbra is a legalább egy picit geek vagyok társaság. Az olvasótábor sokszor vegyesebb, mert a felkerült emberek családja, esetleg barátai is néha-néha odatévednek az oldalra. Itt üdvözlöm drága feleségemet és édesanyámat, akik bizonyos időközönként megkérdezik, hogy mi is az, amit ide írtam.

Tehát az olvasók nem csak az adott emberrel ismerkedhetnek meg, hanem tanulhatnak is tőlük. Rengeteg ma is használt alkalmazásomat ismertem meg az eredeti The Setup oldalon barangolás közben.
A mandroidon most épp Kádár Tamástól tanultam, hogy a Moom egy remek alkalmazás, s hogy a PeCsában van bolhapiac.

A mandroid érdekes emberek gyüjteménye, érdekes eszközökkel és alkalmazásokkal. Szemezgessetek, válasszatok véletlen embert, vagy induljatok a főoldalról vissza a távoli múltba, s nézzétek meg ki mit használt pár évvel ezelőtt. Ha pedig keresel valakit, s nem találod az oldalon, akkor szólj neki vagy nekem, s reméljük sikerül rávenni, hogy megválaszolja a négy kérdést.


Posted

in

by

Tags: