math.ultimate.hu – milyen legyen?

by

in

Jelenleg a math.ultimate.hu oldalra erőszakolom rá a wordpresst. Az olda célja, hogy a tanításhoz használt anyagaimat rövid megjegyzésekkel közzétegyem. Így a diákjaim, meg esetleg mások is fel tudják azokat használni.

Az oldal eddig így nézett ki. Nem szép, meg bonyolult is frissítgetni. Ezért döntöttem a statikus html oldal dobása mellett.

A kérdés, hogy mit használjak az oldalon? Legyen a már ismert, s szeretett k2, vagy a gyors, s egyszerű lightpress? Esetleg valami egészen más?


Comments

11 responses to “math.ultimate.hu – milyen legyen?”

 1. E célra szerintem a lightpress jobban megfelel.

  Jövőre érettségizem, csak veszem valami hasznát. 🙂

 2. Hogy valami teljesen más – the larch 😉 – legyen, mondjuk egy Textpattern?

 3. Mefi: angolul lesz, mert angolul tanítok. Magyarul vannak anyagok. Sajnos angolul nincs semmi, ezért kell magunknak csinálni. :-/ Ennek ellenére jó lesz gyakorlásnak.

  Kelt: larch-ot nem ismerem, mindjárt utánajárok. Textpatternen gondolkoztam, de lusta vagyok most még egy cms-t megismerni. Wp-nél ismerem a pörgést, tudom milyen pluginek kellenek neki, stb.

 4. Angol matek. Ez a legjobb, pláne nekem (középfokú angol nyelvvizsga kellene meg emelt matek érettségi) 🙂

 5. Hú, a larch-ért gyorsan elnézést kérek, Monty Pythonos utalás lett volna.

  A TXP-re viszont azért gondoltam, mert mindig kaland egy új CMS-sel eljátszani, és mert a WP inkább blogmotor. Igaz utóbbinak komoly dokumentációja van WP mint CMS témában..

 6. Esetleg.

 7. Kelt: semmi gáz. Sajnos elég műveletlen vagyok MP-ban. 🙁 TXP-n gondolkodom még. 🙂

  arsen: ?

 8. Esetleg egy http://www.mediawiki.com ? Akkor mások is tudnak hozzáírni…

 9. HiA: Az már nekem az ágyúval verébre kategória. 😀 …egyébként nem rossz ötlet.

  Eredetileg egy blog motoron (wp) gondolkoztam, amihez adok minden matek tanárnak acc-ot, s kollektíve lehet feltölteni a cuccokat. A wiki picit más irányba vinné el, ezen még nem gondolkoztam.

 10. A poszt utolsó bekezdésében lévő switch-case Esetleggel kezdődő ágára gondoltam. Bővebben: mert nekem nem tetszenek az ilyen előre fordított témák, ráadásul amennyire ismerlek, elég kreatív is vagy és technikai tudásod is megvan hozzá, hogy valami teljesen egyedi megjelenést készíts.

 11. arsen: OK. Köszönöm a magyarázatot. 🙂 …és persze a dicsérő szavakat is.