math.ultimate.hu – milyen legyen?

Jelenleg a math.ultimate.hu oldalra erőszakolom rá a wordpresst. Az olda célja, hogy a tanításhoz használt anyagaimat rövid megjegyzésekkel közzétegyem. Így a diákjaim, meg esetleg mások is fel tudják azokat használni.

Az oldal eddig így nézett ki. Nem szép, meg bonyolult is frissítgetni. Ezért döntöttem a statikus html oldal dobása mellett.

A kérdés, hogy mit használjak az oldalon? Legyen a már ismert, s szeretett k2, vagy a gyors, s egyszerű lightpress? Esetleg valami egészen más?

Published by kobak

apa, tanár, geek

11 replies on “math.ultimate.hu – milyen legyen?”

  1. Mefi: angolul lesz, mert angolul tanítok. Magyarul vannak anyagok. Sajnos angolul nincs semmi, ezért kell magunknak csinálni. :-/ Ennek ellenére jó lesz gyakorlásnak.

    Kelt: larch-ot nem ismerem, mindjárt utánajárok. Textpatternen gondolkoztam, de lusta vagyok most még egy cms-t megismerni. Wp-nél ismerem a pörgést, tudom milyen pluginek kellenek neki, stb.

  2. Hú, a larch-ért gyorsan elnézést kérek, Monty Pythonos utalás lett volna.

    A TXP-re viszont azért gondoltam, mert mindig kaland egy új CMS-sel eljátszani, és mert a WP inkább blogmotor. Igaz utóbbinak komoly dokumentációja van WP mint CMS témában..

  3. HiA: Az már nekem az ágyúval verébre kategória. 😀 …egyébként nem rossz ötlet.

    Eredetileg egy blog motoron (wp) gondolkoztam, amihez adok minden matek tanárnak acc-ot, s kollektíve lehet feltölteni a cuccokat. A wiki picit más irányba vinné el, ezen még nem gondolkoztam.

  4. A poszt utolsó bekezdésében lévő switch-case Esetleggel kezdődő ágára gondoltam. Bővebben: mert nekem nem tetszenek az ilyen előre fordított témák, ráadásul amennyire ismerlek, elég kreatív is vagy és technikai tudásod is megvan hozzá, hogy valami teljesen egyedi megjelenést készíts.

Comments are closed.