nem Yo!

by

in

Újra kezdünk berendezkedni itthon. Hétvégékre még valószínűleg Balaton, Velencei tó lesz majd, de nincs semmi nagyobb utazás, egyéb betervezve már. Rezignáltan tűrjük az idő múlását, s az alakuló értekezletek, javító vizsgák eljövetelét.

Mindezt egy kicsit megkeseríti, hogy kedvenc internetszolgáltatónknál az adsl jelenleg negyed óránként megszakad. A telefonom után azt mondták, hogy doloznak az ügyön. Remélem hamarosan jelentkeznek, hogy hasít az internet szakadások nélkül.

A szolgáltatás nem 100, az ügyfélszolgálatra viszont eddig még nem lehetett panaszom.


Comments

2 responses to “nem Yo!”

  1. érdekes, én is pont egy negyed órája tettem le a telefont, hasonló problémával. a srác azt mondta, hogy ha gyakori a probléma, vigyem be a modemet (a kiváló minőségű D-Link csodát) az ügyfélszolgálatra és cserélik.

    Fon routered hogy kezeli a szitut? enyém eléggé e tud tőle hangolódni, még a WPA-s hálózatot is felfüggeszti bánatában, ami nagyban megkönnyíti a hibaelhárítást…

  2. Nekem a fon routeremet nem szerette Zsó laptopja (hol látta a jelet, hol nem), így az kitelepült szüleimhez. Itthon most egy apple airport van. Az is nehezen viseli a hol van – hol nincs netet. :-/