ökör iszik magában

by

in

A címbeli mondás gondolom senkinek sem újdonság, s emiatt is mutatnék Nektek két oldalt, ahol kiélheti mindenki ínyencségét ivászat tekintetében. Megoszthatja mit ivott, megbeszélheti a többiekkel, hogy nekik hogy ízlett, illetve kiszemelheti a következő áldozatot.

97bottles.com

A jó sörök rajongói ezen az oldalon megtalálnak szinte mindent, ami egy film/meccs mellé, vagy egy kellemes beszélgetés mellé a legideálisabb torokhűsítő. A sörök leírásán kívül az oldalon lehet kommentálni azokat, hozzáadni a favorit, vagy éppen a nasty listánkhoz, illetve a to drink listára is vehetjük fel az adott sört, ha később kóstolnánk.

97bottles, kobak.org

Az oldal hihetetlen söradatbázissal rendelkezik már. Így mindenkinek jó kiindulás lehet sörválasztásban a közeljövőben. Magyar sörök nem nagyon vannak (Arany Ászok az egyetlen), de ezt elfogadjuk, nem vagyunk (még) egy sörnagyhatalom.

corkd.com

Borfogyasztók inkább ezt az oldalt látogassák! Hasonló az oldal a 97bottles-hez, bár messze nem annyira letisztult (több funkció és reklám miatt), s emiatt kicsit kevésbé átlátható. Azonban pár perces kalandozás után mindenki rálelhet itt is a borokra. Sajnos a magyar borfelhozatal még itt sem túlreprezentált. Messze több van, mint sör a fenti oldalon, de borokat többet, jobbat, s híresebbet készítünk, mint sört. Itt sem ártana, ha picit többen lennénk, s népszerűsítenénk a magyar borászok remek termékeit.

corkd.com, kobak.org

Mindkét oldalon kobak néven találtok. Egészségetekre!


Comments

3 responses to “ökör iszik magában”

 1. vizypeti Avatar
  vizypeti

  Ha szereted a sört,
  http://www.ratebeer.com/
  ezt az oldalt is érdemes nézegetni, itt rengeteg sörre kereshetsz rá, sőt megnézheted mások hogyan értékelik, de akár te is szavazhatsz különféle sörökre.

  ja!
  itt magyar söröket is találsz
  😀

 2. vizypeti Avatar
  vizypeti

  http://www.ratebeer.com/

  Keresgélj ezen az oldalon, itt magyar söröket is találsz, sőt értékelheted a söröket, vagy mások értékeléseit láthatod.

  jó habokat!!!

 3. Köszönöm. Körülnézek majd ott is. 🙂