iPad

iPad kobak.orgMegjelent. Bejelentették. Hmmm. Egy hatalmas iPod touch. Minek? Kinek? Annak, akinek nincs okostelefonja, se laptopja. Ha valakinek van egy iMac-je, akkor amellett kiváló eszköz az ágyban netezgetni. Hasonlóan valami más asztali gép mellé is el tudom képzelni kiegészítőnek.

Azonban akinek ott van a zsebében az iTouch, vagy az iPhone, annak minek belőle egy nagyobb, amit nem lehet zsebre tenni? Főleg, hogy van általában egy laptop, vagy egy asztali gép mellette. Az iBookStore (vagy mi a neve) meg egy értelmetlen felvesszük a versenyt az Amazonnal lépés. Főleg, hogy ott a Kindle app iPhone-ra is.

Egy fura helyre pozicionált a jövőben agyonhájpolt gyönyörű termékről van itt szó. Jonathan Ive megint szépet adott a világnak.

update:

@kobak twitter
megfejtettem a célközönség kérdést. 🙂

Published by kobak

apa, tanár, geek

10 replies on “iPad”

 1. igen, pontosan ugyanez a véleményem. valamiért nem győz meg csak az hogy milyen jó a használhatósága és milyen sokáig tart az aksija.

 2. En is az egyetlen felhasznalasat, az agyban, reggeli melletti olvasgatast talaltam, de azert nem adnek ennyit.

 3. meg en sem tudtam rajonni, hogy kinek, mire jo ez. a bemutato szerint a macbook es az iphone kozott van. de nekem van egy macbook is es egy iphone is, igy en mar nem is vagyok celkozonseg.

 4. Szerintem buktaszaga van. Már amennyire mondjuk az AppleTV bukta. Az mindenesetre biztos, hogy nem én vagyok a célközönség…

 5. Én sem értettem elsőre a dolgot, de közben olvasgattam külföldön, és megvilágosodtam. 🙂

  Azt mondják az okosok (én továbbra sem látom értelmét), hogy otthon nem kell a nappaliba ronda nagy pc, ahol csak lazán netezgetnek e-maileznek, stb. oda ott van ez a "csoda".

  Lehet, hogy igaz, majd látjuk. Szerintem nem is mi voltunk a célcsoport. 🙂

 6. jajj, tudtam, hogy erről ma írni fogsz! 😀

  megszólal az analfabéta: ez olyan, mint a csi-ban, amikor hozzák a lapos képernyőn az ortofotós térképet, meg a vizsgálati eredményeket, nem? 🙂 szerintem jól néz ki, persze eddig is jeleskedtek a dizájnban. ez amolyan női felfogás 😉

 7. @sala ha linkelsz, s akkor elvileg az automatikusan küldött trackback megjelenik. Majd megkeresem a trackback címet, s kiteszem a poszt alá.

Comments are closed.