pizzaNFT

2021 van és mindent el lehet adni, ha azt mondjuk NFT. Najó, nem mindent, de majdnem. És hát nem tudok rajzolni. Vagyis nem túl jól. A művészi vénám nem túl erős. Így nem nagyon rúgok labdába a rengeteg Banskyt és Picassot is túlszárnyaló művészek között.

Viszont szeretek pizzát sütni. Úgyhogy Marci mai tweetje után hirtelen felindulásból csináltam egy OpenSea fiókot és elkezdtem létrehozni a pizzaNFT kollekciót.

Ide minden eddigi pizzáról készített képet felteszek, ami NFT-ként megvásárolható. Mindegyikből szigorúan 1db van. Így mire nyugdíjas éveimben megnyitom majd az első pizzériámat, valakik büszke tulajdonosai lehetnek első szárnypróbálgatásaim online lenyomatainak. Hogy ez jó-e bárkinek? Nem tudom. 🙂

Inkább amolyan miniblognak tekintem a felületet és feldobálom oda a pizzákat. Nekem is egy remek visszatekintés, honnan indult ez a projekt. Nem hiszem, hogy bárki megvenné őket. Bár amikért fizetnek ott, akár még ez is lehet… De a lényeg inkább egy új technológia, új platform megismerése. 2021-ben az NFT volt az év buzzwordje, mindenki NFT-ről beszélt. Most már legalább van ilyenem is. Év végére utolértem a trendet.

Szóval, ha valakit érdekel, erre találja a PizzaNFT kollekciót: https://opensea.io/collection/pizzanft