Salman Khan és az Ő akadémiája

Salman Khan előadását ajánlom megnézni a TED-en:

Amikor a fenti videót először láttam, akkor az első gondolatom az volt, hogy zseniális, elképesztő. És a héten használatba is vettem teljes vállszélességgel az oldalt. Minden diákomat regisztráltattam, felvetettem magamat coach-nak, s követem, ki mit dolgozik.

Igen, ez az okatás egy nagyon jó iránya, ez az, amit már régebben is meg kellett volna lépni, csak akkor még nem volt adott hozzá a technika. Mára hál’Istennek eljutottunk oda, hogy van MathJax, s van Javascript, php, s nincs szükség flash-re az interakció eléréséhez. Ez mutatja azt is, hogy a khanacademy weboldal tökéletesen használható iPadről, vagy bármilyen egyéb tabletről is akár.

És lassan eljutunk oda, hogy nem kell, hogy krétaporos legyek könyékig, mert ott lesz a kezemben a tablet, s amit odarajzolok, azt látja mindenki a kivetítőn. Ez persze nem ma lesz, de már nem kell öt évet várni. És még mennyi ötletem van, amihez idő kéne, meg egy jó csapatHa valaki szeretne sokat dolgozni, jó referenciái vannak webfejlesztés terén, akkor keressen meg!!


Comments

One response to “Salman Khan és az Ő akadémiája”

  1. Zseniális. Időm nincs sok, de ha belevágsz akkor szólj. 🙂