sílift baleset

by

in

Egészen érdekes esemény történt, amiről még az index is beszámolt egy rövid bejegyzésben. Onnan értesültem én is. Az eredeti bejegyzés a sielok.hu portálon olvasható.

Gyorsan összefoglalom a történteket. A lift már lezárt, egy magyar nő valahogy mégis felkerült rá (nem elemezném ki, hogy ő vagy a liftkezelők hibáztak), a lift megállt, ő pedig megpróbált visszamászni, végül leesett, s sokkal jobban járt, mint a Frozen című film három szereplője. A film trailere itt látható:

httpv://www.youtube.com/watch?v=rcwkYMDRPOo

A vicc, hogy a filmre azért adtam anno 6 pontot az imdb-n, mert úgy gondoltam, hogy az egész szituáció túl irreális. Túl sok volt a negatív egybeesés. Már akkor úgy gondoltam, hogy nincs az az ember, akinél 2010-ben (amikor a film készült) ne lenne telefon (ugyebár síelésről beszélünk, ami nem a csóró emberek sportja).

És két évre rá a film története kicsit leegyszerűsítve, hál’Istennek jobb kimenetellel a valóságban is megtörténik, ráadásul egy hazánkfiával lányával.

A végére pedig egy pár éve történt kicsit szerencsésebb kimenetelű sílift baleset képanyagát ajánlom figyelmetekbe:

kép forrása: thesmokinggun.com


Comments

2 responses to “sílift baleset”

  1. ‎”az üzemeltetők világosan jelezték, hogy a lift már utasokat nem szállít, a zárva táblát kitették, a bejáratot ráccsal lezárták.” – a tipikus csakazértis magyar.
    Mondjuk a másik helyében se lettem volna, ennél jobban már nehéz beégni 🙂

  2. dzsof Avatar
    dzsof

    Dehogyis. Te tolem ertesultel. 🙂