smarteast

by

in

Amikor a Facebook épp haldoklik, az embernek kedve támad kicsit nosztalgiázni. És így valamiért eszembejutott a smarteast.

A smarteast.hu (most épp már valami reklámoldal) már nem az, ami volt. A smarteast viszont egy szuper korát meghaladó kezdeményezés volt. Sajnos mostanra lassan 1 éve már annak is, hogy a 4 portál utolsó zászlóshajójaként tündöklő appleblog még eredeti felállásban működött (tavaly novemberi az utolsó bejegyzés).

Közben persze remek hír, hogy az androidportál újra életre kelt. Ennek köszönhetően újra android tartalmakkal tele a portál. Érdemes követni!

De vissza a smarteasthez. Az adások egyébként még fent vannak a YouTube-on: https://www.youtube.com/user/SmartEasthu/videos

Mi is (volt) az a smarteast?

A 4 nagy platformot összefogó kezdeményezés, amikor nem ekézte egymást senki, hanem közösen teremtettünk tartalmakat. És hogy ne egy androidos beszéljen vagy egy blackberrys, Ancsa lett a smarteast arca.

Ráadásul abban is korát meghaladó volt, hogy akkor kerültek YouTube-ra tartalmak, amikor az még nem is volt annyira menő, mint most. Sajnos mára az alapító portálok is vagy bezártak, vagy még archívum esetleg elérhető belőlük:

Tudom, nincs már BlackBerry, WindowsPhone, de volt és jó is volt az összefogás. És jó, hogy még megvan a csatorna. Vicces volt belenézni néhány régi videóba.