sorozatok

A sorozatok azok, amiket ideális az iPodon nézni utazás közben, vagy a klotyón ülve, illetve a fürdőkádban. Persze ezzel egy újabb pofont kapott az olvasás, mert nálam megint a könyvektől veszik el az időt ezek a rövid filmecskék. A sorozatok egyébként sokszor jobb minőségűek, s kellemesebb kikapcsolódást nyujtanak, mint a mozifilmek. A fél óra – 50 perc időtartam pedig kiváló útközbenre, vagy a vizesblokkokban való nézegetésre.

Hogyhogynem lassan mindenki függő, s a kispad sorozatpillanatképére összeszedtem én is sorozataimat, de gondoltam akkor már megosztom Veletek is, hogy mi érdekel a témában. Az egész indult anno a Numb3rs-el, s azóta találtam mellés sok-sok egyéb érdekességet. Lehet szemezni, megírni, hogy Ti mit néztek, nem néztek, stb.

Nálam ezek mennek most (nem fontossági sorrendben):

  • Heroes – a harmadik évad kicsit szétszórt. Meglátjuk mi lesz belőle. Még nyár előtt kaptam rá a sorozatra, s azóta követem.
  • Terminator the Sarah Connor Chronicles – érdekes, ötletes, s nem mellesleg kellemes jelenség a “pozitív terminator”. 🙂
  • knight rirder 2008 – a most szerdai rész után eldöl, hogy megéri-e követni. Az első rész elég gyenge volt sajnos.
  • Numb3rs – ami rászoktatott a sorozatnézésre.
  • desperate housewives – mivel kedves feleségem nézi, én is néha-néha ott ragadok. Egyébként nem rossz.
  • the simpsons – 20. évad indult tegnap! 🙂 Régen nagy kedvenc volt. Azon kevés sorozatok egyike, ahol a német szinkron a természetes, mert sokáig a Pro7-en néztem.
  • star wars clone wars – Most indul pénteken, úgy gondoltam adok neki egy esélyt.

Persze belenéztem sok egyéb sorozatba is. A House tetszik, de már annyi rész lement, hogy nem akarok becsatlakozni. A shark James Woods miatt felkeltette érdeklődésem, de nem fogott meg. A 24 zseniális ötlet, s belenéztem az első évadba, de nem ragadott magával. A Dexterről már írtam. Lehet, hogy megnézem majd egyszer a második évadot, s utána a harmadikat is. Vicces sorozat a Painkiller Jane, aminek bája, hogy az utolsó pár epizódot kis hazánkban forgatták. Egyébként elég gyenge darab.

Biztos kihagytam párat, de majd kiegészítitek.


Posted

in

by

Tags: