nem yo

by

in

Mostanában nem ritka a következő jelenség:

nemyo

Hűség október 24-ig (Bori két éves születésnapja), kérdés, hogy utána mi lesz. Chello félár, nagyobb sávszél, elég vonzó.


Comments

8 responses to “nem yo”

 1. csello tobbnyire stabil volt nalunk, evi 2-3 leallas (max). ajanlom, habar ha ugyet kell intezni akkor leszarnak. mas meg nemnagyon lehetseges, talan digiTV? 10/10 vonal 4k korul.

 2. morcosmacko Avatar
  morcosmacko

  Nálatok van Chello?
  Nálunk az utca túlsó oldalán van, nálunk meg nincs…

 3. Ha lenne Digi felétek, akkor nem lenne kérdéses, hogy mire válts. Így viszont marad a Szőkekapitány jóárasított kábele…

 4. Digi lehet, hogy lesz két év múlva. 🙂 Amikor ideköltöztünk (>2 éve), akkortájt túrták fel az utcán a chello kábeleinek elhelyezés céljából. Augusztus végétől már a házban is van. Nem siették el a dolgot…

  Chello ügyfélszolgálatot még senki nem dicsérte. A yo esetében az nagyon kedves, segítőkész, de a szolgáltatás viszont már nem ennyire szenzációs.

 5. Szerintem júpící. Amióta fejlesztettek, panaszra semmi ok. A 10/2-es net pedig nem vészes annyira árban. És ma felhívtam őket, hogy szolgáltatást költöztetnénk, holnap meg már ki is jönnek megcsinálni a dolgokat.

  Szóval az “ugyet kell inézni”-vel nem értek egyet! 🙂

 6. Digi mindenképpen! 3 MB/sec a letöltésem… ping 5, CS-ben azt hitték hogy bot vagyok:D

 7. Félár?? dupla sebbesség?? nemtom, én nem rég nézegetttem.. nincs náluk mostantol hüségnyilatkozatos net. csak hüség nélküli és ezért drágább is!

  Nálunk chello van jopár éve és abszolut megvok vele elégedve! tényleg nincsenek leállások. Az ár az ami magas nekem.

 8. @OldMan: A szorzó nem pont kétszeres, mert most tíz közül fizetünk 8/0.5 -re (ebből le 6 a max), az upc pedig 6 közül számláz 10/2 -re.

  @JagelloZ: majd ha lesz 5 év múlva. 🙂

  @kelemenbandi: Annál jobb! 🙂