sorozatok

by

in

A numb3rst néztem, de még mindig nagy lemaradásban vagyok a sorozattal. Valahol a második évad végefele járok most. A Shark első évadot néha nézegetem, s bár James Woods nagy kedvenc, a sorozat még nem tudott igazán megfogni. Desperate Housewivest Zsófi szokta nézni, de nekem az nem igazán jön be. Más kérdés, hogy nem igazán látom át, hogy ki éppen miért kivel mikor, s miért.

ttsccAzonban a numb3rs mellé nemrég belépett a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozat. Nem mondanám zseniálisnak, azonban valahol egy egyedülálló darab (mozifilmből sorozat. Ez általában fordítva szokott lenni), s azt hiszem a leghosszabb címek egyikével is büszkélkedhet. A “jó terminator” csinos darab, ennek ellenére nem szivesen ülnék le vele beszélgetni. 🙂 A történet valahol ott folytatódik, ahol a terminator 2 abbamaradt. Igen, a T3 egy rakás kaka. Persze már most látom, hogy életünk végéig lehet folytatni a sorozatot a maradt itt még egy darab terminator, vagy az xy felfedezi skynetet felkiálltással. Kiváncsi vagyok, hogy tervezik-e elvarrni valaha a szálakat, ha igen, akkor hogyan. Addig pedig marad a keddenkénti újabb epizód.

Miután Mefinél belefutottam az új Kinght Riderbe, s ez nem az első alkalom volt, hogy olvastam róla, úgy döntöttem, hogy megnézem a Knight Rider pilot epizódját. Jó, tetszik. Pont annyira bugyuta, mint amennyire kell, pont olyan aranyos, mint a “régi” volt. A szereplők vadidegenek (nekem), így az elején picit aggódtam. Volt is miért, de még reménykedhetünk, hogy belejönnek. 🙂 A szálakat kiválóan felveszi az “eredeti” sorozat után. David Hasselhoff feltünése pedig külön poén a film végefelé. Kiváncsian várom a további részeket.

A végére pedig egy kis izelítő a 2008-as változatból:


Comments

4 responses to “sorozatok”

 1. A desperate housewife’s -ra engem a barátnöm szoktatott rá vannak benne jo poénok, és ha felveszed a fonalat akkor egész jo 🙂 nekem is kellet vagy fél évad mire belejöttem :).

  Az uj Knight rideröl megannyit hogy az elsö nagy csalodás az volt hogy a régi sportos camaro után egy ilyen kocsit tesznek bele. Tudom ez is sport kocsi söt ez is szimbolum kint de akkor is.. én megszoktam KIT-et mint egy lapos,alacsony sport kocsit. Szerintem ugyanakkor kicsit tul bugyuta van benne 1-2 jo poén de a többségük eröltetett picit. A végén meg szerintem simán be lehet volna játszani hogy a jo öreg David bácsi beszál a régi KIT-be :). és elhajt vele.

 2. Én –miután végignéztem a Walking with dinosaurs-t (a különkiadásokkal együtt), a Walking with monsterst, a Walking with beast-et és a Prehistoric parkot- rákaptam a Primevalre. Ilyen se nagyon volt még szerintem a filmtörténetben, hogy természetfilmből (még ha nem is mai állatok a főszereplői) csinálnak fikciós sorozatot 🙂
  Akartam egy kicsit keseregni a magyar címadásokon a saját blogomon, de akkor megteszem inkább itt. Tehát:
  Gilmore Girls – Szívek szállodája
  Primeval – Őslények kalandorai
  Desperate Houswifes – Született feleségek
  sőt, szerintem a Sex and the City – Szex és New York is elég vicces…

 3. [quote comment=”45944″]A desperate housewife’s -ra engem a barátnöm szoktatott rá vannak benne jo poénok, és ha felveszed a fonalat akkor egész jo 🙂 nekem is kellet vagy fél évad mire belejöttem :).[/quote]

  Néha én is megnézem, de nem tud igazán lekötni.

  [quote]
  … A végén meg szerintem simán be lehet volna játszani hogy a jo öreg David bácsi beszál a régi KIT-be :). és elhajt vele.[/quote]

  igen, ezt én is vártam, nem is értem miért nem tették bele.

 4. Sopranos. Fantasztikusan jó angolul – magyarul nézhetetlen. Azt hittem, hogy a Kersztapa után nem lehet már jó maffia filmet csinálni, de igenis lehet. Méghozzá milyen jót!