sorozatok

A numb3rst néztem, de még mindig nagy lemaradásban vagyok a sorozattal. Valahol a második évad végefele járok most. A Shark első évadot néha nézegetem, s bár James Woods nagy kedvenc, a sorozat még nem tudott igazán megfogni. Desperate Housewivest Zsófi szokta nézni, de nekem az nem igazán jön be. Más kérdés, hogy nem igazán látom át, hogy ki éppen miért kivel mikor, s miért.

ttsccAzonban a numb3rs mellé nemrég belépett a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című sorozat. Nem mondanám zseniálisnak, azonban valahol egy egyedülálló darab (mozifilmből sorozat. Ez általában fordítva szokott lenni), s azt hiszem a leghosszabb címek egyikével is büszkélkedhet. A “jó terminator” csinos darab, ennek ellenére nem szivesen ülnék le vele beszélgetni. 🙂 A történet valahol ott folytatódik, ahol a terminator 2 abbamaradt. Igen, a T3 egy rakás kaka. Persze már most látom, hogy életünk végéig lehet folytatni a sorozatot a maradt itt még egy darab terminator, vagy az xy felfedezi skynetet felkiálltással. Kiváncsi vagyok, hogy tervezik-e elvarrni valaha a szálakat, ha igen, akkor hogyan. Addig pedig marad a keddenkénti újabb epizód.

Miután Mefinél belefutottam az új Kinght Riderbe, s ez nem az első alkalom volt, hogy olvastam róla, úgy döntöttem, hogy megnézem a Knight Rider pilot epizódját. Jó, tetszik. Pont annyira bugyuta, mint amennyire kell, pont olyan aranyos, mint a “régi” volt. A szereplők vadidegenek (nekem), így az elején picit aggódtam. Volt is miért, de még reménykedhetünk, hogy belejönnek. 🙂 A szálakat kiválóan felveszi az “eredeti” sorozat után. David Hasselhoff feltünése pedig külön poén a film végefelé. Kiváncsian várom a további részeket.

A végére pedig egy kis izelítő a 2008-as változatból:


Posted

in

by

Tags: