spam: final notice for domain listings

by

in

domain listing spam

Ezt hozta a postás. Bolondnak is megéri. Alig ezer dollárért életre szóló domain listing cserébe. Az egészben egyébként az az ijesztő, amikor az ember megkapja ezt a levelet, s benne minden személyes adatom. Najó, nem minden, csak, ami a whois database része, de ettől olyan hivatalosnak tűnik, s már majdnem megkérdeztem a regisztrátoromat, hogy most akkor ezt miért. Aztán láttam, hogy ezt nem ők küldték, s ennek semmi köze a domain reghez.


Comments

2 responses to “spam: final notice for domain listings”

  1. dobisan Avatar
    dobisan

    Átvágós spam postán? Ilyet azért még nem láttam. Mailben nap mint nap jön ilyen hogy ez lejárt meg oda regisztráljak meg adjam meg az adataimat de mikor az ilyen postán jön azért hivatalosabbnak látszik és könnyebb is átverni vele az embert. Gondolom komolyabb bünti is jár az ilyen levelekért vagy egyenrangú az elektronikusan kiküldött átverős spam levéllel?

  2. Kétszer bocs. Előszöris, mert csak most fogadtam el a kommented, másodszor mert nem voltam egyértelmű. A "hozta a postás" mondatot képletesen értettem, s emiatt félreérthető voltam. Mindemellett érdekes kérdés, hogy ilyet levélszekrény útján kapva esetleg komolyabb bírság róható-e ki, mintha csak a "virtuális" postafiókban landol a levél.