The Setup – gondolatok

mandroid.hu stat

Meg vagyok hatódva. Nem, nem akarok szappanoperába átmenni, de még most is meglep a fenti ábra. Doransky írta pár napja:

Csak néhány adat:
Az első 300 RSS feliratkozót nagyjából 4 évembe telt elérni / http://feeds.feedburner.com/Doransky
Az első 300 Twitter követőt 1 aktív évbe / twitter.com/doransky
Az első – majdnem – 300 Facebook követőt nagyjából 4 nap / facebook.com/doransky.hu

Nos, nálam ezek a számok kicsit mások, de az arányok hasonlók. A saját kis blogomnál, amikor először azt láttam, hogy 100-at mutat a számláló nem hittem a szememnek. Most pedig útjára bocsátottam egy oldalt, egy blogot, ami a harmadik nap ezer feletti látogatót számol. Hihetetlen.

És ami még hihetetlenebb számomra, hogy az egésznek ennyire jó a fogadtatása. Pedig nem csak a like gombot kell nyomogatni, hanem azt kértem mindenkitől, hogy válaszolja meg a kérdéseket, s küldjön méretre vágott képet magáról. Ez munka, s mégis meglepő, mekkora örömmel teljesítették a legtöbben a feladatot. Köszönöm.

Ami érdekes, hogy még alig van olyan ember van, aki úgy került bele a Setup-ba, hogy nem ismertem előtte, azonban ezekben az esetekben külön öröm volt megismerni a blogját, írásait, s magát is.

És itt szeretném elmondani sokadjára, hogy a man+droid koncepció man része vagyok az emberi hibáimmal együtt, tehát biztosan van sok olyan ember, akiknek (még) nem jeleztem, hogy örülnék a válaszainak. Ez csak azt jelenti, hogy nem tudom az elérhetőségét, vagy rosszul tudom, vagy csak egyszerűen feledékeny vagyok. Ezt kérlek nézzétek el, s örülnék neki, ha ilyen esetekben Magatok jelentkeznétekezesetben elfogadok a levél elején pár sor dorgálást is..

És felmerült a hogyan tovább kérdése is. Előszöris amíg megmarad ez a remek állapot, hogy minden nap 11:11 -kor egy újabb fénykép, s négy válasz vár rátok, addig nem variálunk. Amikor fogynak az emberek, akkor majd lehet, hogy lesz második forduló, de csak, ha ezt mindenki örömmel veszi. Az oldal nem kényszer, hanem egy remek móka, egy hely, ahol valamivel többet árul el mindenki magáról.

Tegnaptól fent van a mandroid (The Setup) a hivatalos oldal community részlegében is. Daniel levele csak ennyi volt:

wow, that’s awesome! i’ll add you to the community page. so cool!


Posted

in

by

Tags: