touch

Az iPod kérdésben nem bírtam a fenekemen ülni, s a meglévő két iPodból csináltam egyet. Azaz a két meglévőt eladtam/elcseréltem egy touch-ra. A touch szép, a touch jó. 🙂

ipod touch

A touch egy iPod. Nem iPhone. Ez sokszor félreértéseket szül, mert mindenki az iPhone-hoz hasonlítja a touch-ot. Valóban külsőre arra hasonlít, de hiányzik belőle egy csomó minden, ami az iPhone-ban van. Ez nekem nem hiányzik, s nem mellesleg legálisan jut az ember hozzá. Van rá garancia, ami a kilockolt iPhone-ra nem hiszem, hogy lenne. Persze lehet már kapni unlocked iPhone-t sok-sok pénzért, de akkor már méginkább touch-ot vesz az ember. Szerintem.
Az apple early adoptereknek pedig érdemes odafigyelni, hogy legyen gari a termékre. Mert a cég szereti a korai vásárlóit beta tesztelőknek tekinteni. Hál’Istennek, ennek egyelőre nyomát se láttam a touch esetében.

Miért váltottam? Egyrészt elkezdtem sorozatot nézni az iPodon. Erre a touch “hatalmas” kijelzője alkalmasabb. A wifi volt a másik nagy vonzereje a kis kütyünek. A flash memória vs vinyó se volt elhanyagolható tényező.

Benyomásaim:

Szeretem, örülök neki, használom.

További infók Bártházi András touch blogján, amibe engedélyével majd én is belekontárkodom. Sala is touch használó, Ő is írogat érdekeseket, érdemes olvasgatni.


Posted

in

by

Tags: