#WRO2022

Alig értünk haza Genfből, már kezdődött is a WRO 2022-es döntője Dortmundban. A hétvégén 3 kategóriában is megmérette magát magyar csapat a nemzetközi mezőnyben.

A régi regular kategóriában, ami most RoboMission néven került meghirdetésre 3 korcsoportban is indultak magyarok. Itt az Area5 csapat eredmények külön kiemelendő, akik jöttek, láttak, győztek. Igaz, hogy ez a nemzetközi mezőnyben a második helyet jelentette, de ezzel az eddigi lejobb magyar nemzetközi eredményt tudhatják magukénak.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy idén kezdtek robotozni, akkor az eredmény még sokkal szebb. Remek példája a csapat annak, hogy bárki belevághat és szép eredményeket lehet elérni ezen a versenyen. Nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is.

A Future Innovators (leánykori nevén open) kategóriában is szerepelt magyar csapat, de a számomra leginkább izgalmas az idén debütált RoboSport kategória volt.

Gonda Benjamin, Gonda Botond és Koren Dani

Ebben a kategóriában indultak Dani fiamék is, akik végül az előkelő 5. helyet hozták el.

3.15.30 -tól látható egy futamuk. Elvileg ez lett embeddelve. 🙂

Óriási büszkeség apaként is ez az eredmény. A Gonda Benjamin, Gonda Botond és Koren Dani alkotta csapatot Bácsi Sanyival készítettük fel. A szakmai részt Sanyi vitte, óriási hála és köszönet érte!