almdudler + fotó = nyaralás

Az almdudler névre keresztelt kedvenc alpesi üdítőitalmárkám fotópályázatot hírdet. Aki érez magában kedvet és kreativitást, annak érdemes megpróbálkozni a dologgal. Részletek az oldalon. Ha esetleg valakinek gondja akadna a némettel, akkor szóljon! :-)

Almdudler Foto-Weltreise

  1. A lényeg, hogy az almdudler üveg rajta legyen a képen. Lehet strandon, erdőben, mezőn, hóban, sárban, de mutasd meg az Almdudlert az örökkévalóságnak!
  2. Töltsd fel a képet az Almdudler oldalra rövid leírással, s tedd Magad próbára, hogy milyen szigorúan értékel az Almdudler közösség!
  3. Augusztustól (most voltunk síelni, ezért most értesültünk a dologról) januárig minden hónapban két képet választanak, amik bekerülnek az Almdudler naptárba. A készítőik pedig romantikus hétvégét nyernek az Alpokban két személy részére.

Published by kobak

Koren Balázs, apa, tanár, geek. Ebben a sorrendben. Többnyire. A blogon többnyire ezekről a kalandjairól ír. Apaként, tanárként hogy lehet zöld ágra vergődni az oktatásban a digitális eszközökkel. Máskor pedig utazásról, sportokról, vagy egyéb őrült hobbijáról írogat.