viewzi site search

by

in

Tegnap este mikor már majdnem kikapcsoltam a gépet, s az utolsó e-mailjeimet ellenőriztem, találtam rá Chris J Davis levelére, amelyben reagált kérdésemre a viewzi site search szolgáltatással kapcsolatban. Modern módon beugrottunk a habari irc-re, s átbeszéltük a dolgot aminek a vége az lett, hogy már itt a kobak pont orgon is a viewzi szolgáltatja a keresést. Chris jelenleg a viewzinek dolgozik, így könnyen elhárítottuk az apró problémákat a szolgáltatás aktiválásának útjából. A viewzi jelenleg még beta, de ez ne zavarjon meg senkit.

A viewzi megreformálja a keresést a blogokon, de ahelyett, hogy ódákat zengenék róla, álljon itt pár kép, illetve javaslom, mindenkinek, hogy tegyen vele egy próbát (a jobb felső sarokban a kis doboz a régi kereső helyén)!

A blogkeresés alapállapotban a következőképpen fest:
kobak pont org-...viewzil...

Megnézhetjük a keresett bejegyzést időrendben (plurk használók ismerik ezt a fajta nézetet):
kobak pont org-...viewzil...

Ezenkívül beleköthetjük a dologba a képeinket:
kobak pont org-...viewzil...

Illetve a videóinkat is:
kobak pont org-...viewzil...

A viewzi jelenleg a wordpress és habari alapú blogokat támogatja. Regisztráció után plugin letöltés, konfigurálás és öröm lesz a részetek! 🙂 Hibákat, ötleteket lehet írni kommentben, majd továbbítom a fejlesztőknek.


Comments

4 responses to “viewzi site search”

  1. Igazán berakhattad volna a viewzi linkjét, hogy ne keljen guglizni

  2. A második sorban ott a link. Még át is lóg a harmadikba. 🙂

  3. húú, ez most kínos, nem vettem észre.

    na, viszont nekem nem működik ez a kereső (legalábbis ami itt az oldaladon van), csak tölt, tölt, és tölt, és lőn nagy fehérség.

    érdekes keresőnek tűnik, bár rövid használat tán, hát, valahogy nem áll kézre. viszont ahol vizuális tartalom van, ott biztos jó lehet.

  4. hello, nem tudod mi van a viewzi regisztrációjával? mintha nem venné észre, hogy beírtam neki adatokat, így a regisztráció végén nem enged belépni.