androidportal.hu

by

in

androidportal.hu

Már mielőtt az első android telefonom birtokba vettem, gondolkoztam, s kutakodtam, hogy hol lehetne utánajárni melyik telefont érdemes megvenni. Mit tud az android, mi a különbség az android, symbian, iPhone, meg egyéb telefonok, oprendszerek között? Sajnos nem találtam ilyen jellegű magyar oldalt, így szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy csinálni kéne egyet.

Aztán lett telefon, s megbeszéltük lipileevel, hogy megcsináljuk az oldalt (Ő is androidra váltott). Mivel mindketten száz más dolgot csinálunk, s lipi testvére már egy ideje szintén android telefon használó, s lelkes drupal kovácsoló Ő munkáját dicséri a magyar android portál. Lapaj kiváló munkát végzett.

Eddig csak az odatévedt látogatók ismerhették az oldalt, mostantól azonban ország-világ elé kürtöljük, hogy él, elindult, s várja a lelkes android iránt fogékony látogatókat az androidportal.hu!

Az oldal nem hírportál, erre van több más oldal Magyarországon, nem is tervezünk velük konkurálni, sokkal inkább együtt működni. Mi egy android közösséget szeretnénk kovácsolni, ahol mindenki megoszthatja tapasztalatait a telefonjával, a platformmal, vagy csak fórumozgathat.


Comments

3 responses to “androidportal.hu”

 1. shaark Avatar
  shaark

  Nincs valami jó összefoglaló Android érdeklödőknek, pl. hogyan működik az Android Market, milyen progik vannak, hogyan lehet frissíteni az Androidot stb?

 2. Írunk majd egyet. 🙂

 3. shaark Avatar
  shaark

  Megköszönném 🙂