cloud.app – remek marketing

Avagy most kiszúrjuk a lufit.
getcloudapp

A cloud.app hozta azt a várakozást, amit még kevés programnak sikerült eddig. Titkolózás, meghívóért kuncsorgás. Tiszta kezdeti gmail feeling. Még a wave-et is sikerült lenyomni majdnem mac-es körökben. Másik dropbox, vagy mi lehet?

Aztán ma reggel kipukkadt a lufi. Kaptam meghívót. A Cloud.app nem más, mint a fileshuttle remek marketinggel. A különbség, hogy a fileshuttle saját ftp-re ment, s van lehetőség némi beállítgatásra, addig a cloud.app hülyebiztos, s csak tölti fel a screenshotokat a cloud szerverre.

Mindkét program elkapja a screenshotokat, s feltölti a világhálóra, hogy ezzel ne nekünk kelljen bajlódni. Hiánypótló funkció (miért nem része az osx-nek?!). Mert mi másért csinálnánk screenshotot, mint hogy azokat megosszuk másokkal. Nos, nekem a cloud egyelőre pihenőpálya, a fileshuttle viszont default app.

Published by kobak

apa, tanár, geek

8 replies on “cloud.app – remek marketing”

  1. Egyelőre még kivárok, hátha lesz valami extra. Aztán, ha így marad, s Neked nincs még, akkor örömmel átruházom.

  2. Ha pl. Neked meg akarom mutatni, hogy működik a lejátszó az estiskolán, akkor lefényképezem, s nem kell e-mailben küldeni a képet, vagy skype-on, hanem csak alma-v bedobni a linket, amit elmentett nekem a program.

Comments are closed.