cloud.app – remek marketing

by

in

Avagy most kiszúrjuk a lufit.
getcloudapp

A cloud.app hozta azt a várakozást, amit még kevés programnak sikerült eddig. Titkolózás, meghívóért kuncsorgás. Tiszta kezdeti gmail feeling. Még a wave-et is sikerült lenyomni majdnem mac-es körökben. Másik dropbox, vagy mi lehet?

Aztán ma reggel kipukkadt a lufi. Kaptam meghívót. A Cloud.app nem más, mint a fileshuttle remek marketinggel. A különbség, hogy a fileshuttle saját ftp-re ment, s van lehetőség némi beállítgatásra, addig a cloud.app hülyebiztos, s csak tölti fel a screenshotokat a cloud szerverre.

Mindkét program elkapja a screenshotokat, s feltölti a világhálóra, hogy ezzel ne nekünk kelljen bajlódni. Hiánypótló funkció (miért nem része az osx-nek?!). Mert mi másért csinálnánk screenshotot, mint hogy azokat megosszuk másokkal. Nos, nekem a cloud egyelőre pihenőpálya, a fileshuttle viszont default app.


Comments

8 responses to “cloud.app – remek marketing”

  1. Menüsorban lakik, nálam ez előny lenne. Nem szeretek a dock-on tartani ilyeneket. Egyébként hasonlót a Dropbox is tud, ami nálam egyébként is mindig fut:
    http://the365orange.com/simple-filesharing

  2. Egyébként ha nem használod én szívesen átveszem a fiókod. 😀

  3. Egyelőre még kivárok, hátha lesz valami extra. Aztán, ha így marad, s Neked nincs még, akkor örömmel átruházom.

  4. Elvileg több plugin lesz hozzá és webapp.

  5. és ez mire jó? miért kell screenshotot tolni a netre?

  6. Ha pl. Neked meg akarom mutatni, hogy működik a lejátszó az estiskolán, akkor lefényképezem, s nem kell e-mailben küldeni a képet, vagy skype-on, hanem csak alma-v bedobni a linket, amit elmentett nekem a program.

  7. Hinnye, wyctim Rólad sokat mond a blogod: http://kobak.org/mit-mond-rolad-a-blogod 😀

  8. miért, már működik a lejátszó? 🙂