blogkatalógus

by

in

Tegnap egy érdekes levél fogadott a postaládámban:

—-
Üdvözlöm,

figyelmébe szeretném ajánlani a www.blogkatalogus.net honlapot, a magyar blogok katalógusát. A honlapon blogja hírcsatornájának beküldésével megoszthatja a blogbejegyzések, a regisztrált felhasználók pedig szavazhatnak a saját vagy más írására.

Szavazatával címlapra küldheti a bejegyzéseket, emellett pedig mivel minden voks egy pontot jelent a szavazónak, az aktív felhasználó adatlapja így folyamatosan a címlapon lehet.

Látogasson el a www.blogkatalogus.net honlapra és amennyiben elnyeri tetszését töltse ki adatlapját és küldje be blogja RSS-csatornáját.

Esetleges kérdéseit az info@blogkatalogus.net címre várjuk.

Hasznos időtöltést,
www.blogkatalogus.net
—-

A kedves megkeresésre (mi más dolga az embernek, ha itthon pihen betegen?) elmentem az oldalra, s regisztráltam. Leginkább kiváncsi voltam, hogy mi ez. Első meglepetésem, hogy drupal alapú. Sok mindenre használok, s használtam már drupalt, de erre nem gondoltam volna. Mindenesetre a feladatát megfelelően ellátja. Talán, ha sok user lesz, akkor válik igazán érdekessé.

Ilyen linkelde oldal ugyebár volt már több is Magyarországon: linkter, internetmedia, s még biztos több kevésbé ismert. Mindegyik zombi. Egyetlen kivétel a turulmeme, ami más, egy élő közösségre épül. Onnan gyüjti, kapja a linkeket.
Ha sikerülne a blogkatalógusnak is közösséget építeni, akkor lehetnek akár hosszútávon jól működő oldal. Egyébként hasonló zombi lesz, mint a másik kettő.


Comments

2 responses to “blogkatalógus”

  1. Köszi a tippet. Én is regisztráltam, várom, hogy érvényesítsenek. Erre a kötelező kódbeillesztésre hirtelen felkaptam a fejem, de végül is logikus, hogy valahogy közösséget szeretnének építeni.
    Jobbulást!

  2. Azt hiszem én is teszek vele egy próbát.. ki tudja.