családi nyaralás

by

in

Nos, az a helyzet, hogy nem vagyok híve az ilyen jellegű kampánynak, de érdekes szociológiai felmérést lehetnek készíteni, hogy mi a fontos egy közönségdíjas fotópályázaton: A kép, vagy az odacsődített tömeg. 🙂

A családi nyaralás, mint fődíj lebeg a szemem előtt az egyik fotópályázat kapcsán, ahova eküldtem 4 képet. Minden kategóriába egyet. Íme:

Most látom, hogy a képek linkje megváltozik. Legalábbis valamiért nem oda mutatnak az előző linkek mind, ahol a képek voltak. Így beteszem ide a kisképeket, hogy könnyebb legyen megtalálni őket. Alattuk a kategória:

Bori

Utazás és ember

Sziráki kastély

Itthon a Kárpát-medencében

katica

Ezerarcú természet

Kékestető hdr panorama

Itthon a Kárpát-medencében

Ha épp arrajártok, tetszenek, s van két percetek, akkor megköszönöm, ha adtok rájuk pár (mondjuk öt) csillagot. Köszönet. 🙂

U.I.: Mivel látom, hogy kapok már 1 csillagokat is (köztes eredmény nincs), úgy tűnik a verseny nem a tisztességes játékról szól, hanem az eredmények védelméről. Ezekután nem érzem magam már rosszul, hogy itt gyüjtök szavazatokat. Arra természetesen senkit nem kérek, hogy más képére rossz pontot adjon, mert azt nem tartom túl igazságosnak, sőt kérek is, hogy ne tegyetek így, köszönöm.


Comments

8 responses to “családi nyaralás”

 1. dvorcsak Avatar
  dvorcsak

  megtettuk amit meg kellett tenni

 2. Köszönet.

 3. 20 csillagot osztottam ki 🙂 Jo kepek! A Boris es a katicabogaras tetszik kifejezetten, ezt koveti az epulet es a tajkep.

 4. Szavaztam. Mert megérdemled. 🙂

 5. Az utolsó képet, meg a katicásat is, háttérképként is szívesen használnám. Kitehetnéd nagyobb változatban is pl. 1920*1200 vagy nagyobb.

  Persze előtte írd bele a neved és az oldalad címét. Egyébként, ha így elküldöd néhány háttérképes weboldalnak, később növekedne is miatta az oldalad látogatottsága.

 6. Ja bocs, most látom, hogy a képeid elérhetőek sokkal nagyobb változatban is, helyes. 🙂

 7. Hozzátettem a magamét.

 8. Köszönet Mindenkinek.