családi nyaralás

Nos, az a helyzet, hogy nem vagyok híve az ilyen jellegű kampánynak, de érdekes szociológiai felmérést lehetnek készíteni, hogy mi a fontos egy közönségdíjas fotópályázaton: A kép, vagy az odacsődített tömeg. 🙂

A családi nyaralás, mint fődíj lebeg a szemem előtt az egyik fotópályázat kapcsán, ahova eküldtem 4 képet. Minden kategóriába egyet. Íme:

Most látom, hogy a képek linkje megváltozik. Legalábbis valamiért nem oda mutatnak az előző linkek mind, ahol a képek voltak. Így beteszem ide a kisképeket, hogy könnyebb legyen megtalálni őket. Alattuk a kategória:

Bori

Utazás és ember

Sziráki kastély

Itthon a Kárpát-medencében

katica

Ezerarcú természet

Kékestető hdr panorama

Itthon a Kárpát-medencében

Ha épp arrajártok, tetszenek, s van két percetek, akkor megköszönöm, ha adtok rájuk pár (mondjuk öt) csillagot. Köszönet. 🙂

U.I.: Mivel látom, hogy kapok már 1 csillagokat is (köztes eredmény nincs), úgy tűnik a verseny nem a tisztességes játékról szól, hanem az eredmények védelméről. Ezekután nem érzem magam már rosszul, hogy itt gyüjtök szavazatokat. Arra természetesen senkit nem kérek, hogy más képére rossz pontot adjon, mert azt nem tartom túl igazságosnak, sőt kérek is, hogy ne tegyetek így, köszönöm.


Posted

in

by

Tags: