iPhone – bye

by

in

Eladtam. Volt, nincs. Gondoltam továbbállok, s lesz 3G, meg S, meg minden, de egyik sem (kivéve, ha nyerek). Esetleg, ha kijön egy normális touch 3g fényképezőgéppel (gps-el), akkor az. Vagy a zii egg. Az jó cucc. Esetleg a HTC Hero (Kelt írása azonban elbizonytalanított), de nem leszek T előfizető egy telefon miatt. És a telefonom nem szeretem, ha egy hackolt kütyü. Azaz nincs iPhone.

Kövezzetek meg, de élvezem, hogy Zsófi kis nanoját használva szól a zene a fülemben, s a buszon könyvet olvasok, újra elővettem a moleskint, s fecnikre jegyzetelek. Jó ez most így. Persze tudom, hogy hiányozni fog valami eszköz, amibe jegyzetelhetek, szinkronizálhatom a gépemmel (ami most szintén nincs), s fényképezhetek, a suliban lóghatok a pont erre a célra betett wireless routeremen.

Telefonnak most ezt használom:
nokia 1200

Telefon, semmi több. Bár a beépített zseblámpa némi extra szolgáltatás az egyébként 3210-es nokia tudására emlékeztető telefonban. Célszerszám, s arra való, s arra jó, amire tervezték. Telefonálni.

Egyetlen dolgot bánok, hogy így a megkezdett iPhone fotós posterous blog abbamarad. Pedig azt már kezdtem megszokni. Nomindegy. Az élet megy tovább. Várom a szeptember 7-ét, hogy akkor tényleg lesz-e touch 3g kamerával (minimum 3gs szintűvel), mert akkor van megoldás az iPhone eltévelyedés után.


Comments

2 responses to “iPhone – bye”

  1. A Hero az androidos?
    En egy HTC-t, egy P3600 Trinity-t (WM6-os) csereltem az iPhonera.

  2. Eleg nagy kulonbseg van a ket telefon kozt. Nem tudom az okat, de az egyszer biztos, hogy kihivas lesz megszokni a "kenyelem mentes eletet". 🙂