The Hit List

Van nekem már egy ilyen licencem. Viszont ma megvenném a Macheist bundlet, amiben hamarosan benne lesz. Van-e valaki, akinek nincs még meg az App, érdekelné, s cserébe valami szuper jó dolgot tenne?

Kommentben lehet egymásra licitálni, hogy ki mit (lehet bármi, legyetek kreatívak, pl.: kézenállás az állatkertben az elefánt ormányán fényképpel igazolva, vagy a blog megjelenítése az New York Times címlapján, stb.) vállalna be az ingyen lincencért. Fogadó óra után nyertest hirdetek, s övé a licenc. Legyetek kreatívak, én meg szubjektív leszek, s választok. Eredményhirdetés után reklamációra lehetőség nincs. Egy licenc van, s egyszeri alkalom. Ennyi. Hajrá! 🙂

Published by kobak

apa, tanár, geek

4 replies on “The Hit List”

  1. ha ez valami olyan micsoda, amivel a széáteső életem rendbehozható, akkor bátran vállalom, hogy átveszem tőled ezt. 🙂 cserébe, mit is, mit is… az a tápegység kell-e még?

  2. A hihetetlen vállalások között nehezen tudtam dönteni, de a kérdés mégis eldölt. GK a nyertes, mivel már a tápegység kérdést lezártuk, s azóta nincs már régi dugaszos mac a házban.

    GK a kommentben megadott mailcímre mehet a licenc?

Comments are closed.