új bőr

by

in

Nos, amíg itthon feküdtem ma, sok év után belevágtam, hogy kreáljak magamnak egy saját skint a blogra. A dolog még messze áll a tökéletestől, s talán egy picit távolabb attól, amilyennek szeretném, de legalább megvan a kiindulás. Lehet most köveket dobálni, s elmondani, hogy randa, de jobban örülnék az építő javaslatoknak.

Az egész alapja egyébként Randy Walker simpler nevű habari skinje. Aztán lett sidebar beletéve, meg bedobáltam egy csomó dolgot a footerbe, meg a kommentformot átlakítottam… Játszogatok, minimalista marad, de jó lesz.


Comments

6 responses to “új bőr”

 1. Egész szép, mostanában én is rászálltam a letisztult kinézetekre. Ha a szöveg mellett két oldalra adsz pár pixel margót, akkor kis kijelzőn is szépen megjelenik (PDA-ról néztem Iris browserrel).

 2. shaark Avatar
  shaark

  Engem ami zavar, hogy a bejegyzések nincsenek jól látható módon elválasztva egymástól a főoldalon, nagyon egybe folyik az egész. Be kénne rakni valami csíkot a bejegyzések közé, vagy a címet nagyobb betűkkel írni stb…

 3. @biboka OK, majd kitalálok rá valamit, hogy szépen jelenjen meg ott is. Bár a margót nem teljesen értem. Túl közel a sidebar?
  @shaark így jó? 😉

 4. A gond inkább az, hogy a tartalom egyből a böngésző szélén kezdődik, ezért kicsit nehezen olvasható. Egyértelműbb lenne, ha kb 5-10 px kimaradna a bal oldalon, és csak utána lenne a szüveg. (Méretezd kicsire a böngészőt, ugyan ezt fogod látni)

  Body-n nem tudom, hogy működik-e, de max dobd bele az egész tartalmat egy DIV-be, és:

  margin-(left|right)/padding-(left|right): 5px;

 5. shaark Avatar
  shaark

  Ja, alakul 😀

 6. Eléggé nagyon jó lett! Granulálok! 😀