feedolvasó mizéria

Az utóbbi pár nap egyik legnagyobb eseménye a magyar blogvilágban a turulmeme megindulása. A turulmeme (link az oldalra) összegyüjti a magyar google reader használok megosztott tartalmait. Az oldalon lehet regisztrálni, ha valaki csatlakozni szeretne az oldalhoz.

A turulmeme tényleg jó, lehet szemezgetni egy csomó jó hír közül, s akár új és érdekes feedeket lehet elhelyezni az olvaóban. Az egész azért jutott eszembe, mert ennek kapcsán megpróbáltam megújítani viszonyomat a google readerrel, de továbbra se áll nekem kézre. Sok jó dolgot tud, meg dicsérhetném oda-vissza, de nem kényelmes használni. Talán, ha lenne valami kliens a google readerhez, akkor újra elgondolkoznék a dolgon…

Valahogy alapvető bajom a webes feedolvasókkal van. Próbáltam már sokat, de egyik se maradt hosszútávon. Sokáig a már ingyenes NetNewsWire-t használatam, de mai nappal visszaálltam a fapados, s szeretett viennára.

Persze jó dolog az NNW szinkronizálhatósága, de a touchon levő NNW nekem túl lassú volt. A webes iPhone optimalizált felület már nem volt rossz, de nem lettem rajongó. Keresem a tökéletes megoldást egy ideje a problémára, de nem lelem. Győzzetek meg!


Posted

in

by

Tags: