gmail + matek

by

in

Tegnap búcsúsöröztünk Zotyával, s említette, hogy Ő a gmailen használja a részeg levélírástól ments meg uram funkciót. Szóba került az oktatás, s hogy mennyire nem tudnak mostanában egyszerű alapműveleteket elvégezni az emberek fejben.

Tegnap aztán én is aktiváltam ezt az überfunkciót (0-24 minden nap) a Labsban. Ez azt jelenti, hogy levélírás előtt kapok egy ilyen ablakot, s van 60 másodpercem elvégezni a műveleteket:

gmail_goggles.jpg

Ez a funkció aranyat ér, s kötelezővé tenném mindenhol. Üröm az örömben, hogy mára a gmail (for your domain) fakókékké változott, ami nem tetszik annyira. És itt nincsenek témák, ahol visszaállíthatnám az eredetit. Viszont van offline módom már a megjelenéstől.


Comments

8 responses to “gmail + matek”

 1. Szóval másnak is ilyen hülye szine lett a google apps fiók, jó, meg vagyok nyugodva, aszittem, hogy csak nálam van valami elkenődve.

  Elég lassan pakolják át az appsos fiókokba a sima gmailban (docba, stb) megjelenő új dolgokat.

 2. Részegen gép előtt elkövetett tettek ellen nincs megfelelő védelem, csak az áramszünet.

 3. Ez nagyon nagy ötlet! Tetszik.

 4. nem tudom zotya ki, de matekos lehet. barátom, ha ilyen lenne mindenütt…
  1. nem írnék postot, kommentet soha, mert nemhogy a 60, de a 200 mp is kevés ehhez a feladathoz, amit láttam itt.
  2. ha nincs részeg post, levél és akármi, akkor csak sok felgyülemlő salakanyag van, sok salak-kapcsolat, amit soha nem nyír ki senki, mert mindenki udvarias és megfontolt.

  szóval amúgy a harmadik meg az, hogy neked ez minek, te részegen is kiszámolod ezt… 🙂

 5. dvorcsak Avatar
  dvorcsak

  kobak: nekem tetszik az uj szin, de a skinezhetoseg hianyzik.
  mi az a labs? nekem nincs. mert magyarra vagyok allitva?

  zsoltu: ne ma, 22 masodperc jozanul a fenti teszt. reszegen biztos buknek, nem vagyok en kobak

 6. Félreértések elkerülése végett kiegészítettem a bejegyzést. A fenti összeadósdi 0-24 aktív nálam, mert egy kicsit trenírozza az agyamar, ami nem árt. A részegen levélírástól nem ez véd meg, mert ha ilyet látnék és levelet akarnék írni, akkor máshonnan tenném. Ez pusztán egy kis agytorna, amire legalább rá vagyok kényszerítve. 🙂

 7. Amúgy nálam is aktív 24/7, de tapasztalatból: Van az az akarat, ami kiszámoltatja veled hulla részegen is őket 🙂

  Próbáltam most 2-es szintre menni 1-es után, de könnyebb ui. betették az osztásokat, viszont csak 100 alatt, úgy hogy persze egész lesz a hányados, ezért ugrottam is 3asra, ez most pont jó!

  Ha megnézitek a hozzá való google group-ot, akkor látható, hogy van igény jóval bonyolultabb feladatokra is!

 8. Nekem 5-ösön megy (az se bonyolult igazán), s néha még meglep, amikor felugrik. 🙂 Eddig kétszer rontottam, s akkor az zavart, hogy nem írja ki, hogy melyiket, hanem csak dobja fel az újat.