twitter verseny

Pár napja már zajlik a nagy twitter verseny, a lényeg, hogy hazánk három nagy web2.0 celebje megpróbál összelapátolni magának 2009 követőt a twitteren. Nem olyan régen hasonló verseny zajlott a tengerentúlon, ahol Ashton Kutcher lekörözve a cnn-t elérte az egy millió követőt a mikroblog szolgáltatónál.

A twitter jópofa, s kis hazánkban nincs igazán elterjedve. Rengeteg twitter szerű dolog volt/van itthon is, s a világban is, s sokan próbálják a twitter sikerét saját javukra forgatni, de ahogyan látom a twitter ezen a téren legyőzhetetlen. Immáron maga lett a mikroblog.

Angelday, hirbehozó, s doransky viadalát Józsi nagyon komolyan veszi, s ez néha igen megmosolyogtató, de kétségtelen pozitív hatásai vannak az egésznek a magyar twitterezőkre. Kavicsot dobtak az állóvízbe. Egyre többen regisztrálnak, s megdöbbentő módon napi szinten kapom én is a két-három e-mailt:

xy is now following you on twitter

A versenyben érvénytelen szavazattal indulok, mivel a szavazólapon mindhárom jelöltet bejelöltem (még réges régen). Ennek ellenére követem a rangadó aktuális alakulását.


Posted

in

by

Tags: